Mindful tango

Mindful tango je kontinuirana radionica u kojoj na svjesni način ulazimo u sve ono što se pojavljuje kroz sami ples

Od teme prisutnosti u tijelu do prisutnosti s partnerom, postavljanja pažnje na određene dijelove tijela, centriranje tijela i izgradnje osjećaja snage i sigurnosti u vlastiti pokret. Kroz stvaranje prostora između koraka, kao i stvaranje prostora između misli, dolazimo do većih mogućnosti odabira i razumijevanja onoga što nam se događa.Tada više ne reagiramo na ono što je oko nas, tango riječnikom – na padamo u korak, nego biramo da budemo aktivni sudionici i stvaratelji svog plesa. Kako onog na plesnom podiju, tako i u životu.

Budući da se teme koje se u tangu pojavljuju često preslikavaju na život, ili obrnuto, ovisi iz kojeg kuta gledamo, ovo je sjajna prilika da zapravo vježbamo upravo to, život. Isprobavanje mogućnosti bez straha od pogreške, kroz tijelo, sa svjedocima, u sigurnom prostoru, na jedan opušten, zabavan i nježan način, ulazimo u dublji kontakt sa sobom. Učimo plesati, dok istovremeno puno učimo o sebi.

Krilatica ovog sata uvijek će biti: ima vremena, uživaj u procesu!

Što sve možete očekivati na ovoj radionici:

  • Uvodna meditacija
  • Meditacije kroz pokret
  • Vježbe disanja

Termini radionica

Vikend 23. – 25. ožujak 2021.

Aliquam ligula lectus, efficitur non pretium quis, elementum quis sapien. Nunc dapibus mi vitae mi placerat eleifend. Cras ullamcorper molestie massa, at suscipit quam rhoncus vel. Suspendisse accumsan id diam.

Otok Vis, 28. – 30. kolovoz 2021.

Aliquam ligula lectus, efficitur non pretium quis, elementum quis sapien. Nunc dapibus mi vitae mi placerat eleifend. Cras ullamcorper molestie massa, at suscipit quam rhoncus vel.

““The dance is not where we lose ourselves. But where we find ourselves.””

Gabrielle Roth