Individualni plesno-terapijski susreti

Tango i terapija se sjajno nadopunjuju.

Budući da naše tijelo kroz kontakt s drugom osobom u tangu jako puno “priča”  i otkriva o nama, često se sve teme koje se javljaju kao “problem” u tangu preslikavaju na naše svakodnevne probleme. I obrnuto. Ovo ćete vrlo vjerojatno primjetiti već na redovnom grupnom tečaju. Tango se kroz individualni pristup u ovom tipu rada koristi kao snažan alat za otkrivanje kako stojimo s odnosima, bilo prema sebi ili drugima, a također u radu s terapeutom, koristeći različite metode, postaje i mjesto za iscjeljivanje dubokih rana i promjenu obrazaca.

Kroz tango ulazimo u dublje slojeve neprorađenih emocija i pronalazimo način da ih utjelovimo, otpustimo i integiriramo neka nova iskustva. Neke od najčešćih tema koje se pojavljuju su granice, strah od bliskih kontakata, problemi u odnosima, jak unutarnji kritičar, manjak samopouzdanja, istraživanje vlastitog impulsa – nemogućnost odlučivanja za sebe, preuzimanje odgovornosti, pretjerana kontrola i briga, sram.

Ako osjećate da su vam ove teme bliske, a zanima vas zanimljiv i pomalo zaigran pristup terapiji, tijelu i odnosima, te ste otvoreni novim iskustvima samih sebe, ovo je mjesto za vas.

Ana kao osoba, a isto tako kao plesačica, učiteljica, terapeutkinja i prijateljica, biće je u konstantnoj mijeni, napretku i razvoju s mnogo životnog iskustva - najviše sam od nje naučila promatrajući je. Ako si spreman/spremna uzeti svoj život u svoje ruke i razračunati se s onime što te iznutra koči da ostvariš svoj puni potencijal na raznim razinama, Ana je divan suputnik na tom putu. Njezina podrška, njezina gusta prisutnost i posvećenost sugovorniku stvaraju osjećaj sigurnog mjesta kakav se rijetko gdje može pronaći.

Magdalena

Dogovori svoj prvi susret.