Individualni plesno-terapijski susreti

Tango je sjajan alat za osobni razvoj.

Budući da naše tijelo kroz kontakt s drugom osobom u tangu jako puno “priča”  i otkriva o nama, često su teme koje se javljaju kao izazov u tangu identične našim svakodnevnim situacijama i izazovima s kojima se susrećemo u životu. Ovo ćete vrlo vjerojatno primjetiti već na redovnom grupnom tečaju. Tango se kroz individualni pristup u ovom tipu rada koristi kao snažan alat za otkrivanje naše vlastite unutarnje dinamike, a pod posebnim povećalom bit će pitanje odnosa, bilo sa sobom ili drugima. Koristeći različite metode, uz tango, trudimo se u sebi izgraditi sigurno mjesto iz kojeg se možemo povezati s drugim ljudskim bićem. Iz te sigurnosti, moguće je duboko iscjeljivanje svih naših rana nastalih kroz odnose kojih smo bili dio u prošlosti, a s njim i promjena obrazaca koji nas u životu prate.

Kroz tango ulazimo u dublje slojeve neprorađenih emocija i pronalazimo način da ih utjelovimo, otpustimo i integiriramo neka nova iskustva.

Neke od najčešćih tema koje se pojavljuju su prečvrste ili premeke granice, strah od bliskosti i intimnosti, povjerenje i kontrola, unutarnji kritičar, nedostatak samopouzdanja, povjerenje u vlastiti impuls i vlastitu autentičnost, jasnoća/nejasnoća u donošenju odluka, preuzimanje odgovornosti za sebe, sram i nelagoda, odnos prema vlastitom tijelu.

Ako osjećate da su vam ove teme bliske, a zanima vas zanimljiv i pomalo zaigran pristup osobnom razvoju, tijelu i odnosima, te ste otvoreni novim iskustvima samih sebe, ovo je mjesto za vas.

Ana kao osoba, a isto tako kao plesačica, učiteljica, terapeutkinja i prijateljica, biće je u konstantnoj mijeni, napretku i razvoju s mnogo životnog iskustva - najviše sam od nje naučila promatrajući je. Ako si spreman/spremna uzeti svoj život u svoje ruke i razračunati se s onime što te iznutra koči da ostvariš svoj puni potencijal na raznim razinama, Ana je divan suputnik na tom putu. Njezina podrška, njezina gusta prisutnost i posvećenost sugovorniku stvaraju osjećaj sigurnog mjesta kakav se rijetko gdje može pronaći.

Magdalena

Dogovori svoj prvi susret.