Individualna plesna poduka

Ako ti je raspored nemoguć ili jednostavno želiš napredovati brže …

… a možda si i jedan ili jedna od onih koji žele više, za tebe je najbolje rješenje individualna plesna poduka! U takvom aranžmanu imaš instruktora, ili instruktorski par, samo za sebe i uživaš njihovu punu pažnju i posvećenost. Individualni sati su odlična nadopuna redovitom tečaju, budući da se tango najviše uči iskustveno, pa u plesu sa instruktorom tvoje tijelo jednostavno lakše i brže usvaja tehniku i korake.

U ovom pristupu naglasak je na tehničkom aspektu plesa, ali i na osjećaju iznutra koji može biti tema pojedinih sati, za razliku od terapijskih tango satova gdje ipak idemo dublje i istražujemo i emotivni sloj i korijen određene problematike.

Cijena:

40 € /60 min

po osobi ili plesnom paru

 55 € /60 min

s instruktorskim parom

Rezerviraj svoj individualni sat.

    Ono što me dojmilo na prvom susretu s Anom, bila je visoka razina tehničke preciznosti kod objašnjavan pojedinih tema. Tada nisam znao da je to posljedica ne samo njenog znanja u tango tehnikama, već i prethodnog dugogodišnjeg iskustva u sportskim plesovima, kao natjecateljice i kao trenerice. Istovremeno, bila je potpuno autentična u pristupu nama polaznicima - radi se o tome da jednostavno prepoznaš kada sretneš osobu koja uživa u svom poslu i strast koju unosi, nastoji prenijeti na osobe s kojima radi.

    Ana je visoko profesionalni učitelj tanga, potpuno posvećena poslu kojim se bavi. Ima jasan i precizan pristup polazniku te izuzetno brzo "detektira" manjkavosti u plesu i plesnoj tehnici. Za svakog tko želi kontinuiran napredak u argentinskom tangu, Ana Lovrić je sjajan izbor.

    Marko